Healthy Buddy

Платформата HealthyBuddy спомага за възпитаване на здравословни навици, социално отговорно и екосъобразно поведение в децата и e достъпна за използване през уеб и мобилни приложения. Чрез забавен, ненатрапчив и постоянен подход, софтуерната платформа подтиква децата към повече движение, екологични навици, добри дела и здравословно хранене, а родителите могат да бъдат както активни участници, така и активни наблюдатели на реални данни за развитието на своето дете.

Платформата HealthyBuddy е приложима към най-разпространените операционни системи и браузъри, както и към всички смарт устройства с операционни системи iOS или Андроид.

В платформата всяко дете има възможността да избере свой анимиран герой, когото да обучава, развива и определя деня му. Детето може да има само един герой по време на цялата игра. Героят може да бъде сменен само при избиране на нова игра, а нова игра може да има само когато текущата приключи. Грижите на децата за техните герои са в три основни направления, които са и основните направления в посока на възпитание на децата, които се осигуряват посредством използване на софтуерната платформа, а именно: Здравословно хранене, Движение и Добри дела. Всяко изпълнено действие и предизвикателство носи на детето виртуални медали, с които може да развива героя си, да купува виртуални предмети , да участва в тематични игри и да открива нови теми. Виртуалните предмети имат цена. Те се купуват със събраните от изпълнените задачи точки. Точката съответства на цената. Виртуалните предмети се събират в галерия. На базата на събраните точки детето получава място в ранглиста.

Контакти

+359 996 051 820

бул. “Ришки проход” 193 Шумен, България

Понеделник-Петък: 8:00 – 17:00

SiT

За да се свържете с нас, моля използвайте формата за контакти. Благодарим!