Проекти

Проекти

Днес ние правим това, което другите ще правят утре!

Образователна платформа HealthyBuddy

Образователната платформа HealthyBuddy – спомага за възпитаване на здравословни навици, социално отговорно и екосъобразно поведение в децата и е достъпна за използване през уеб и мобилни приложения. Чрез забавен, ненатрапчив и постоянен подход, образователната софтуерна платформа подтиква децата към повече движение, екологични навици, добри дела и здравословно хранене, а родителите могат да бъдат както активни участници, така и активни наблюдатели на реални данни за развитието на своето дете.

Смарт СОТ - мобилно приложение за iOS


Смарт СОТ е мобилно приложение за iOS, с което може да получавате известия в реално време за събития възникнали на Вашите обекти, където и да се намирате. Приложението осигурява безкомпромисно качество на услугите със 100% прозрачност и доказуемост към клиента. Правилното решение както за Вашата охрана, а така също и за добиващата популярност на пазара услуга – Умен ДОМ, услуга с която можете лесно да управлявате всичко в дома или офиса си.

Интелигентни функции на приложението:

  • Клиентски виртуален офис МОЯТ СМАРТ СОТ осигурява пряк, онлайн достъп и дава справки от информационните масиви на охраняващата Ви фирма – оперативна, техническа, финансова и друга информация и данни за обектите.
  • Получавате в реално време уведомления, или текстови съобщения и имейли за конкретни събития по Ваш избор
  • Следите за актуалното състояние на Вашата охранителна система
  • Пълен архив на всички посещения на обекта с възможност за проследяване на маршрути и времена.
  • Електронен документооборот и безкасови плащания.
  • Получавате в реално време уведомления, или текстови съобщения и имейли за конкретни събития по Ваш избор.

Impregto.com


Impregto.com – корпоративен WEB-сайт на компания за импрегниране на дървесен материал под вакуум посредством модерни и иновативни технологии.

STEAM


STEAM – WEB-сайт на Научно-образователен център STEAM – Шумен

RadioVOT

Logo-PIC&TXT-white
RadioVOT – автоматизирана система за подготовка на ежедневна програма по зададени критерии и управление на радиостанция.

RadioVOT

Logo-PIC&TXT-white
RadioVOT – автоматизирана система за подготовка на ежедневна програма по зададени критерии и управление на радиостанция.

Регистрационна форма за BEST '2021 - 13 октомври 2021

7 + 12 =

Контакти

SiT

За да се свържете с нас, моля използвайте формата за контакти. Благодарим!